close
Menu

Compacttractoren

Het maakt niet uit hoe groot u uw tractor kiest, één ding blijft constant – superieure prestaties. Elke trekker in het assortiment is bij uitstek geschikt voor veeleisende toepassingen. Het is eenvoudig om te zien dat deze tractoren tegen elke taak zijn opgewassen, omdat elk detail hoge prestaties levert en dankzij opties als krachtige motoren met hoge koppels, comfortabele automatische transmissies met twee pedalen en toonaangevende volledig geïntegreerde cabines. Laat u niet misleiden door hun afmetingen. Schroef eerst uw verwachtingen op en stap daarna naar uw John Deere-dealer om de tractor uit te zoeken die bij u past.

1-serie

1-serie

Ideaal voor maaien, grond bewerken en vele andere taken. De serie 1 sub-compacttractoren zo veelzijdig als u wilt, of u nu een professionele landschapsbewerker/gemeentebeheerder of eigenaar van een groot te onderhouden terrein bent.

2-serie

2-serie

Ofschoon de tractoren uit de serie 2 afmetingen hebben waarmee ze gemakkelijk in een garage kunnen worden geparkeerd of kunnen werken in nauwe ruimten, zijn ze voorzien van de duurzame eigenschappen van een “grote tractor” waarmee u elke taak aankunt, of u nu een professionele landschapsvormer, een gemeentebeheerder of een eigenaar van een groot grondstuk bent.

De 3-serie

De 3-serie

Bouwen, maaien, graven, grond bewerken - van zonsopgang tot zonsondergang - het kan allemaal op één dag. Daarom hebben wij de 3-serie compacte universele tractoren in elk opzicht premium gemaakt… en letterlijk vanaf de grond opgebouwd.

De 4R-serie

De 4-serie

Introductie van de geheel nieuwe 4M- en 4R-serie – afgeladen met eersteklas geavanceerde technologie en toonaangevende functies die u nergens anders zult vinden. Eén blik is genoeg om te zien waarom de 4-serie echt de nieuwe koning onder de compacttrekkers is.

Tailor made financing

Financiering op maat

John Deere Financial helpt klanten al meer dan 150 jaar om hun bedrijven te ontwikkelen. Op basis van onze kennis van uw markt en de uitdagingen waar u mee te maken hebt, bieden we concurrerende financiering op maat voor de machines die u nodig hebt om uw bedrijf te verbeteren. Van huurkoop tot leasen en huren, uw plaatselijke John Deere-dealer kan u helpen de opties te kiezen die het beste bij uw bedrijf passen. Waarom komt u niet even langs?

PowerGard

PowerGard

Met een onderhouds- en beschermingsplan van PowerGard kunt u er zeker van zijn dat uw machines altijd in optimale staat zijn en klaar zijn om te gaan.

Feiten, geen giswerk

Feiten, geen giswerk

Wilt u weleens een röntgenfoto maken van uw machine om te zien hoe het eruit ziet van binnen? ExpertCheck is de volgende beste optie: een grondige diagnose van alle belangrijke onderdelen (waaronder sensoren, elektronica en software) met de allernieuwste checklists en tools die exclusief zijn voor John Deere-dealers. Het resultaat is een gedetailleerd rapport waarin precies wordt vermeld hoe uw machine ervoor staat.

Duidelijke prijzen

Op basis van dit rapport kunt u ons vertellen wat er gedaan moet worden. Met transparante prijzen en inclusieve pakketten voor onderdelen en arbeid, haalt ExpertCheck het giswerk ook uit reparaties en onderhoud.

Onderdeelvervanging en reparatie

Onderdeelvervanging en reparatie

Zelfs een John Deere zal uiteindelijk reparaties nodig hebben. Als deze dag komt, trekken onze dealers alles uit de kast om stilstandtijd tot een minimum te beperken. Met een geavanceerde werkplaats en een volledig geschoold technisch team, kunnen ze professionele ondersteuning bieden met de nieuwste updates direct uit de fabriek. Voor kleinere reparaties die u liever zelf uitvoert, kunnen ze alles wat u nodig hebt de volgende dag leveren – zelfs voor oudere modellen.

Multifunctionele Compacttrekkers undefined WESTVLETEREN undefined DEROO