close
Menu

Duwmaaiers

Dankzij de geavanceerde eigenschappen en eenvoudige bediening zijn onze gazonmaaiers een genot om te hebben en te gebruiken.

Uit het portfolio gazonmaaiers van dat John Deere aanbiedt, heeft u altijd een machine die past bij uw maaibehoeften. Met de toonaangevende technologie van de TurboStar™-ventilator en de hoogwaardige gietaluminium dekken, die op een grote selectie van de modellen wordt geleverd – kunt u vertrouwen op perfecte prestaties elke keer weer. Het uitgebreide portfolio biedt een grote keuze in afmetingen, vermogen en extra functies. En nog meer – met de ondersteuning van ons gespecialiseerde dealernetwerk, hoeft u yich noot meer zorgen te maken.

John Deere RUN 51

Benzinemaaiers serie RUN

Ervaar de wereld van efficiënt grasmaaien

John Deere loopmaaier JX90

Benzinemaaiers

Ervaar perfecte snede – een kwaliteitsinvestering. De John Deere benzinemaaiers uit de Select-serie staan elke keer weer garant voor een perfect maairesultaat.

John Deere Js63VC

Mulchmaaiers

Met onze speciale mulchmaaiers zult u zich afvragen: is het magie? Zonder het afvoeren van grasafval en met variabele snelheid, deze machines besparen u veel tijd.

Elektrische maaiers

Elektrische maaiers

Onze krachtige elektrische maaiers zijn ideaal voor kleine tot middelgrote gazons.

Accumaaiers

Accumaaiers

Als u kunt genieten van het eenvoudige leven zijn deze accuduwmaaiers iets voor u.

Productkiezer

Welke maaier past bij mij?

Vind de machine die het best past bij uw terrein.

John Deere Verticuteermachine

Revitaliseer uw gazon

Laat uw gras gedijen: gebruik een verticuteermachine om ongewenst mos en vilt uit uw gazon te verwijderen. Maak uw keuze uit elektrische modellen of machines op benzine in een verscheidenheid aan maten.

Handmaaiers undefined WESTVLETEREN undefined DEROO